DE CE ALEGEM UN APARAT DENTAR INVISALIGN

APARAT DENTAR INVISALIGNAparatul dentar Invisalign este unul dintre cele mai comune dispozitive ortodontice utilizate pentru a îndrepta dinții, în special pentru adulți. Comparativ cu alte aparate dentare, Invisalign oferă multe avantaje și produce rezultate mai eficiente.
 

BENEFICIILE APARATULUI DENTAR INVISALIGN:

  • Aparatul dentar Invisalign poate corecta o mare varietate de probleme ortodontice, cum ar fi aglomerarea, strâmtorarea, malocluzia și decalajul dintre dinți.
  • Aparatul dentar Invisalign este un dispozitiv detașabil și îl poți scoate oricând, fără nicio problemă. Adică îl poți îndepărta pentru perioade scurte în timp ce bei și mănânci sau în timpul periajului. Acest lucru asigură o sănătate orală mai bună în comparație cu aparatele tradiționale fixe.
  • Aparatul dentar Invisalign este format din elemente plastice, transparente, care îl fac aproape invizibil sau abia vizibil. Acest dispozitv ortodontic nu are componente metalice și nu afectează estetica facială.
  • Din moment ce aparatele dentare metalice sunt formate din brackeți metalici, aceștia pot provoca zgârieturi și leziuni pe gingiile și țesuturile cavității bucale. În schimb, aparatul dentar Invisalign este confortabil și neted fără margini ascuțite. Dispozitivele metalice pot provoca, de asemenea, degradarea dinților și folosesc o forță foarte mare pentru îndreptarea dinților. Nu vei experimenta niciuna dintre aceste probleme în timpul tratamentului cu Invisalign.
  • Invisalign oferă rezultate rapide în comparație cu aparatele dentare metalice. În timp ce alte aparate dentare tradiționale au nevoie de cinci ani pentru a obține rezultatele dorite, cele transparente oferă rezultate excelente într-un singur an.
  • Comparativ cu alte servicii de îndreptare a dinților, Invisalign este o opțiune de tratament dovedită, cu milioane de oameni mulțumiți în întreaga lume. Medicul stomatolog de la clinica Soladent poate analiza cu exactitate rezultatele și poate efectua modificări eficiente în timpul tratamentul cu Invisalign.

STABILESTE O CONSULTATIE GRATUITA!

Costul Invisalign depinde de elementele specifice ale cazului dumneavoastră individual: cum ar fi complexitatea problemei legate de îndreptarea dinţilor şi durata necesară a tratamentului. Aceasta înseamnă că veţi primi costul exact după ce efectuaţi o vizită gratuită la cabinetul Soladent sau in urma unei consulaţii telefonice.
Toți medicii noștri sunt certificați și pregătiți la Invisalign pentru a putea pune acest tip de aparat.
Aparatul dentar INVISALIGN este accesibil prin intermediul unei soluții financiare de plată eșalonată.
Pentru a obţine un cost estimativ al tratamentului dumneavoastră cu Invisalign, contactaţi-ne acum pentru a stabili o consultaţie iniţială gratuită folosind formularul de mai jos.


PROMO Invisalign
×
Suna acum!