ZIRCONIU DENTAR, COROANE ZIRCONIU, PRET DE LA 750 LEI

coroane_zirconiuLucrările integral ceramice sunt folosite de câteva decenii pentru realizarea lucrărilor protetice fixe fizionomice. Demonstrând o biocompatibilitate superioară, precum şi calităţi fizice şi estetice excelente, ceramica integrală pe oxid de Zirconiu s-a impus în reconstrucţiile protetice prin coroane, punţi în toate zonele cavităţii bucale.

PROPRIETĂŢILE OXIDULUI DE ZIRCONIU

Rezistenţa crescută a ceramicii de pe infrastructura de zirconiu (materializată prin rezistenţa la îndoire şi la tractiune) şi consolidarea structurii prin transformarea materialului îi conferă avantaje remarcabile. Cristalele de oxid de zirconiu, dispuse într-o reţea tetragonală, prezintă capacitatea de a se „umfla” în urma unei rupturi şi de a se reorganiza într-o structură reticulară, astfel încât microfisurile să fie „reparate”.
Prelucrarea oxidului de Zirconiu se face în laboratorul de tehnică dentară sau în centre de frezare CAD/CAM. Oxidul de Zirconiu poate fi frezat dupa sintetizarea şi presarea sa, ceramica obţinută fiind caracterizată de o rezistenţă mare la încovoiere, de lipsa defectelor şi a porozităţilor precum şi de o foarte bună transluciditate.
Pe de altă parte, oxidul de Zirconiu poate fi prelucrat prin frezare înainte de a fi complet sintetizat. Lucrările protetice din oxid de Zirconiu realizate prin tehnica CAD/CAM (Computer Aided Design/Computer Aided Manufacturing) prezintă o înaltă rezistenţă la solicitare mecanica şi o excelentă adaptare.
Pe lângă proprietăţile fizice extraordinare, oxidul de Zirconiu este caracterizat printr-o foarte bună biocompatibilitate. Din punct de vedere chimic, marginile coroanelor din Zirconiu nu sunt iritante pentru parodonţiul marginal datorită lipsei microfisurilor artefactelor (aliajele metalice pot produce modificări edematoase şi colorări albăstrui ale gingiei la nivelul marginilor coroanelor din cauza oxizilor, pe termen lung provocând leziuni parodontale ireversibile).

ZIRCONIU DENTAR

Argumente pentru alegerea Zirconiului:

 • Ceramica de oxid de Zirconiu îndeplineşte cele mai înalte cerinţe ale pacientului, permiţând totodată medicului să realizeze o lucrare protetica fixă estetică, biocompatibilă, rezistentă şi fără suport metalic. Cimentarea convenţională cu cimenturi de ionomer de sticlă permite un timp de lucru suficient fixării lucrării protetice.
 • Coroanele si fatetele realizate din ceramică pe Zirconiu nu pot fi deosebite de dinţii naturali. Datorită rezistenţei sale, oxidul de Zirconiu poate fi folosit şi pentru efectuarea unor punţi de până la 4 unităţi; aceasta însemnând că punţile realizate din ceramică pe Zirconiu pot fi folosite la înlocuirea a 2 dinţi adiacenţi.
 • Sistemele integral ceramice VITA folosite în laboratoarele noastre pentru coroane, punţi şi suprastructuri de implant sunt efectuate în totalitate din ceramică pe Zirconiu.
  Acest material de înaltă calitate şi-a dovedit durabilitatea şi rezistenţa chimică în mediul oral. Ceramica pe Zirconiu este un material în întregime biocompatibil garantând nealterarea stării dumneavoastră de bine prin reacţii alergice sau efecte nedorite, cum ar fi gustul metalic.
  Prin alegerea restaurărilor realizate din ceramici pe Zirconiu veţi beneficia de o estetică, formă, culoare şi textură a suprafeţei lucrărilor ce nu pot fi deosebite de dinţii naturali învecinaţi.

Lista preturi coroane ceramice zirconiuPROMO Spark

  ×
  Suna acum!