PROGRAMUL”BONUS”

Oferte speciale

Cum functioneazã sistemul BONUS PROGRAM:
• La prima consultatie veti completa un formular obtnând automat un discount de 5% aplicat tuturor serviciilor oferite de clinica Soladent.
• Dacã recomandarea dumneavoastrã atrage în clinica noastrã minim 5 pacienti, la discount-ul deja existent mai primiþi încã 3% (în total 8%) de asemenea aplicat tuturor serviciilor.
• Fiecare pacient recomandat va primi acelasi formular pentru completare, urmând sã beneficieze de aceleasi discount-uri ca si dumneavoastrã.
• În cazul în care numãrul pacientilor recomandaþi ajunge la 10, veti beneficia de un discount de pânã la 15% aplicat tuturor serviciilor.
De asemeni, discount-ul dumneavoastrase aplica si la ofertele lunare ale clinicii noastre.
La Soladent nu trebuie sã platiti o taxa lunara, ci este vorba de un discount la fiecare prezentare a pacientului la control. Daca vizitele nu sunt necesare, nu trebuie saplatiti nimic. Trebuie doar sa faceti o vizita la clinica cel putin de 2 ori pe an pentru preventie si doar daca este necesar vi se va prescrie un tratament. Odata integrati în acest sistem de asistenta, pacientii vor înþelege ca vizitele periodice la Soladent si accesul la toata gama de tratamente stomatologice moderne poate deveni o parte fireasca a grijii lor pentru sanatate, economisind timp si bani. si nu în ultimul rând capatând siguranta si încredere personala printr-un zâmbet natural.
Pe lânga toate avantajele mentionate mai sus aveti posibilitatea de a plati tratamentele stomatologice în 6 rate lunare prin intermediul CARD AVANTAJ. Indiferent de ofertele noastre de discount-uri sau gratuitati serviciile clinicii Soladent sunt si vor ramâne la aceleasi standarde înalte de profesionalism cu care am pornit la drum.

PROMO Spark
×
Suna acum!