Ortodontie – Aparate Dentare  Aparatele dentare ortodontice

Serviciile ortodontice vin in salvarea noastra atunci cand vine vorba de aliniera dintilor si a muscaturii sanatoase. Un aparat dentar, fie el invizibil sau metalic, va ofera un zambet perfect si incredere in sine.

Ortodontia este nisa stomatologiei care se ocupa cu indreptarea si corectarea pozitiei dintilor, cu ajutorul aparatelor dentare ortodontice. De obicei, copiii si adolescentii apeleaza la acest tratament, dar asta nu inseamna ca adultii nu pot purta aparat dentar. Clinica Soladent incurajeaza pacientii de toate varstele sa isi corecteze zambetul, chiar daca un anumite cazuri tratamentul poate dura mai mult.

Recomandam tratarea, deoarece pe termen lung poate fi afectata chiar si rostirea cuvintelor.

Aparatul dentar fix

Acest aparat este de mai multe tipuri, in functie de nevoia si confortul pacientului.

Aparatul dentar (din) metal

Acest aparat este unul foarte rezistent, iar pretul unui astfel de aparat dentar este mai scazut. Este potrivit pentru orice fel de afectiune ortodontica. Ofera si un plus estetic datorita elasticelor colorate (elasticele se schimba la fiecare consult, iar culoarea este aleasa de pacient)

Aparatul dentar (din) safir

Aceasta optiune este des optata de catre pacientii care isi doresc un rezultat bun, alaturi de confort si estetica deosebita. Acest material este cel mai rezistent. Datorita dimensiunilor bracketilor, acest aparat ofera rezultate mult mai bune.

Aparat dentar ceramic

Este varianta de mijloc dintre cele doua mentionate mai sus. Trece neobservat datorita culorii bracketilor, insa materialul necesita deosebit de multa atentie la alimentele tari, deoarece bracketul se poate rupe.

Aparatul dentar invizibil

Acest aparat este fix, insa bracketii sunt fixati pe interiorul arcadei, astfel incat nimeni nu va stii ca purtati aparat dentar. Materialul utilizat este aurul, special prelucrat pentru nevoile fiecarui pacient. Rezultatele acestui tratament este rapid, se vor observa schimbari la nivelul alinierii dintilor inca de la inceputul tratamentului.

Aparatul dentar social six (invizibil)

Este aparatul dentar lingual, deoarece se monteaza pe cei 6 dinti frontali (canin la canin), atat pe arcada inferioara cat si pe cea superioara. Acest tip de aparat de adreseaza pacientilor cu probleme minore de inghesuire sau aliniere a dintilor.

APARATE DENTARE MOBILE

Pentru copii, se recomanda un aparat dentar mobil. Este kid-friendly, deoarece copilul dumneavoastra isi poate alege singur culoarea aparatului. Nu este dureros, iar scopul acestuia este de a face loc dintilor, sa erupa corect. De asemenea, corecteaza inghesuirea dintisorilor. Se poate purta pana la varsta de 12 ani.

Pentru adulti se recomanda:

Aparatul dentar INVISALIGN

Acest aparat ”invizbil” ofera confort estetic, astfel incat nimeni nu va stii ca purtati aparat dentar. Este o gutiera menita sa rezolve problemele ortodontice simplu si rapid. Ofera confort chiar si in alimentatie. Datorita lipsei bracketilor, nu este nevoie sa va abtineti de la anumite alimente. Gutiera se schimba treptat in timpul tratamentului. Pacientii nostri au fost foarte multumiti de acest tratament, iar noi il recomandam cu incredere.

Aparatul dentar CLEAR ALIGNER

Il recomandam cu incredere adultilor. Este realizat dintr-un material invizibil, asadar din punct de vedere estetic nu creeaza probleme. Este confortabil, deloc dureros, deoarece nu exista sarme sau bracketi care sa va jeneze. Este necesar sa fie purtat 17 ore, inclusiv noaptea

Cea mai frecventa intrebare dupa tratamentul ortodontic este: cum pastram dintii la fel de drepti si dupa finalizarea tratamentului?

Dupa tratament este necesar un aparat dentar de contentie. Scopul acestuia este de a exculde sansele unei recidive. Acest aparat poate fii mobil sau fix, medicul stomatolog va alege varianta cea mai buna pentru dumneavoastra.

Lista Preturi aparate dentare ortodontice Soladent Bucuresti!


PROMO Spark

    ×
    Suna acum!