Aparat dentar Safir

aparat_dentar_safirDinții frumoși și sănătoși sunt secretul unui zâmbet plăcut și atractiv. Cu toate acestea, o mușcătură incorectă îți poate modifica estetica facială. Malocluzia nu este doar un defect cosmetic, ea poate influența serios funcționarea întregului organism, de exemplu, poate provoca probleme legate de tractul gastro-intestinal. În prezent, este mult mai ușor să corectăm malocluziile (mușcăturile incorecte), nu numai pentru copii, ci și pentru adulți.

Programează-te acum pentru un consult stomatologic la clinica Soladent și află mai multe detalii despre aparatele dentare safir.

Există mai multe tipuri de aparate dentare, dar în ceea ce privește aparatele vestibulare (acestea sunt lucrările protetice aplicate pe suprafața dentară frontală), aparatele dentare safir sunt cele mai estetice, deoarece sunt aproape invizibile pe dinți. Datorită soluțiilor moderne, aparatele dentare safir sunt mai fiabile și mai durabile decât cele din ceramică care sunt similare din punct de vedere vizual.

Avantajele aparatului dentar safir

  • Aparatul dentar safir este format din brackeți transparenți ce seamănă cu pietrele prețioase, iar safirul este o piatră prețioasă, într-adevăr.
  • Transparent și aproape invizibil. În comparație cu aparatele dentare metalice, cele din safir sunt transparente, deoarece sunt realizate din cristale de safir, prin urmare corecția dinților nu este evidentă și aparatul dentar nu iese în evidență.
  • Eco-friendly și fără alergii. Safirul sintetic este greu de deosebit de cel natural și este complet inofensiv pentru dinti. Comparativ cu aparatele dentare metalice nu creează alergii sau disconfort.
  • Confortabil și nu afectează vorbirea. Aparatul dentar safir sunt lucrări protetice calitative, realizate în dimensiuni mici – nu te deranjează, te obișnuiești repede cu aparatul și în plus nu îți afectează discursul.
  • De încredere. Aparatul dentar safir este bine fixat de dinți, astfel încât construcția nu trebuie corectată.
  • Nu se colorează. Cei care iubesc ceaiul și cafeaua vor aprecia nu numai calitatea aparatelor dentare safir, ci și culoarea lor de lungă durată. Brackeții din safir nu își schimbă culoarea și nu se colorează de la alimente și băuturi. Deci, poți să-ți savurezi ceaiul și cafeaua fără nicio grijă, și să mănânci ce îți dorești.

Aparatele dentare safir necesită aceeași atenție ca și cele metalice – nu au nevoie de îngrijire suplimentară. Însă atunci când porți aparat dentar este foarte important să ai grijă de dinții și gingiile tale. Poți mânca tot ce-ți dorești, dar ai grijă la produsele mai solide, cum ar fi nucile.

Înainte de plasarea aparatului dentar safir, precum și înainte de orice lucrare protetică, se tratează cariile dentare și se elimină placa bacteriană și tartrul acumulat.

CONTACTAȚI-NE PENTRU MAI MULTE DETALII

Sună acum la cabinetul stomatologic Soladent la: 0737.142.140 / 0722.289.110 pentru a afla mai multe despre aparatele dentare safir și cum se pot adresa preocupărilor tale dentare.PROMO Spark

    ×
    Suna acum!